Burçların Olumlu Özellikleri Neler?

04-10-2019 12:34
Burçların Olumlu Özellikleri Neler?

Hangi Yönünüzle Gurur Duyuyorsunuz?

 

Gökyüzündeki gezegenlerin kişinin doğduğu andaki konumu, kişilik özelliklerini ve yaşanılacak olayları sizce de etkiler mi?

Bugün büyük bir çoğunluk, yaşam yolunda astrolojiyi rehber olarak ediniyor. Astrolojiye göre her burç, belirli karakteristik özelliklere sahip.

Taşımaktan gurur duyduğunuz özelliklerle bilinen bir burca mı mensupsunuz? Burçlar, kişinin kendisini ifade etmesinde iyi bir araç. Örneğin, aksesuar olarak Burç Kolyeleri kullanmak, taşıdığınız özellikleri burcunuz vasıtasıyla dış çevreye ifade etmenizi sağlayabilir.

Olumsuz özellikleri bir tarafa bırakıp, işin eğlenceli kısmına odaklanalım; burcunuzun olumlu özelliklerini biliyor musunuz? Haydi, biraz kendimizi şımartalım.

Koç Burcu

Güçlü duruşunuzla etkileyemeyeceğiniz kimse yok. Cesur ve girişimci olan Koçlar, dürüstlük ve açık sözlülükleriyle de puan topluyor.

Boğa Burcu

Tam bir gurmesiniz! Bunun yanı sıra, sadık, sözünün eri karakterinizle güvenilir insanlardansınız. Cömertlik ve sabırlı olmak da kişiliğinizin öne çıkan diğer olumlu özelliklerinden.

İkizler Burcu

Çok yönlü ve hazır cevapsınız, o nedenle sosyal ortamlarda insanları kendinize kolayca hayran bırakabilirsiniz. Zeki, sosyal ve sempatik olduğunuz konusunda herkes hemfikir.

Yengeç Burcu

O merhametli, sadık, nazik ve anlayışlı tavırlarınızla ilişkilerin insani boyutunu geliştiriyorsunuz. Ayrıca elinize attığınız her konuda beceriklisiniz.

Aslan Burcu

Liderlik konusunda kimse elinize su dökemez. Kolayca otorite kurabiliyor oluşunuz, açık sözlülüğünüz ve yüksek enerjinizle herkesi etki altına alabilirsiniz.

Başak Burcu

Sahip olduğunuz disiplin, zekâ, pratik hareket etme ve analitik düşünme becerisiyle, üstesinden gelemeyeceğiniz sorun yok. Ayrıca zevk sahibi olduğunuz da bir gerçek.

Terazi Burcu

Cazibeniz ve romantik kişiliğinizle karşı cins tarafından çok çekici bulunuyorsunuz. Adil ve uyumlu kişiliğiniz, hayatınızdaki insanlar tarafından takdir edilmeli.

Akrep Burcu

Yüksek bir sezgi gücüne sahipsiniz. Cesaretiniz, ince fikirli olmakla bir araya gelince asil bir karakter ortaya çıkarıyor.

Yay Burcu

İyi niyet ve cömertlik denildi mi akla ilk siz geliyorsunuz. Neşeli ve kâşif ruhlu hallerinizle ele avuca sığmıyorsunuz.

Oğlak Burcu

Bilge ve sabırlısınız. Ayrıca disiplinli ve sistematik oluşunuz, sizi iyi bir sorun çözücü yapıyor.

Kova Burcu

Yaratıcı zekânızla sıra dışısınız. Arkadaş canlısı, dışa dönük kişiliğiniz sayesinde dost edinmek sizin için çocuk oyuncağı!

Balık Burcu

Tevazu sahibi ve naziksiniz. Anlayışlı ve merhametli olmanız da cabası! Bu özelliklerinizle çevrenizdeki insanlarda size karşı güven duygusu oluşturuyorsunuz.

 

Kendini Kolyenle Yansıt!

 

Burç Kolyeleri Gümüş asaletiyle, ait olduğu burç üzerinden kendini ifade etmek isteyenler için aksesuardan fazlası.

Kendinizi dış dünyaya şık şekilde yansıtmak için burç kolyelerinden yardım alabilirsiniz. Onlar ayrıca harika birer hediye seçeneği!

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.