Bu Sezon Hangi Küpeler Moda?

04-09-2019 16:49
Bu Sezon Hangi Küpeler Moda?

Küpe Trendlerinden İlham Alın

 

Güçlü özelliklere sahip bir model söz konusuysa, bir çift küpe, bütün kombinin karakterini değiştirebilir. Küpe seçimi, kombinin önemli karar alanlarından biri. O yüzden, hangi tasarımı kombini tamamlamada kullanacağınıza azami ölçüde dikkat edin.

Küpe seçerken yüz tipinizden rehberlik alabilirsiniz. Bu, yüz şeklinin algılanışını kontrol etmede işinize yarayacaktır. Kombinde güncel bir görünüm için ise, trendleri devreye sokmanız gerekiyor. Trend küpe modelleri arasından yüzünüzün şekline, beğenilerinize ve kombini kullanacağınız konsepte uygun olanları seçin. Böylece hem güncel hem de beğeneceğiniz estetik görünümler elde edersiniz.

Peki, bu sezon Hangi Küpeler Moda? İşte, sezon koleksiyonlarında öne çıkan detaylar!

 

Halka Model Küpeler

 

Kuşkusuz, halka form, küpe modelleri arasında en iddialılardan. 60’lı ve 80’li yıllar aksesuar modasında iz bırakan halka küpeler, aslında her dönemin favorileri arasında yer alıyor. Gelenek bozulmadı ve bu sezon da halka model küpeler, trend tasarımlar arasına girdi. Onları bu kadar popüler kılan, taşıdıkları güçlü karakter özellikleri. Bir çift halka küpenin bulunduğu kombinde küpeler, ilk dikkat çeken parçalardan olacaktır.

Koleksiyonlarda sade modellerden ziyade, renkli ve bir figürün eşlik ettiği halka küpelere rastlıyoruz. Doğrusal bir parçanın ucunda kulaktan sarkan halkaya sahip tasarımlar da sezonun halka küpe modelleri arasında favorilerden.

 

Daha Fazla Renk!

 

Sezonun küpe koleksiyonları rengârenk!

Canlı renklerden pastel tonlara, tasarımlarda pek çok rengi görmek mümkün. Pastel tonlardaki detaylara sahip küpeler, özellikle spor stillerde başarıyla iş görebilir. Kırmızı ve mavi gibi renklerde koyu ve parlak tonlar, klasik stiller ve abiye konsepti için kullanılabilir.

Kıyafet kombini renk konusunda cömertse, renkli küpe kullanımında dikkatli olmalısınız. Bu tür kombinleri renkli küpelerle tamamlayacaksanız, kıyafetlere hangi renk hâkimse, o renkteki küpe modellerini seçmenizde yarar var.

Renkli detaylara sahip küpeler, beyaz ve tonlarındaki sade giysi kombinlerine hareket katmada çok işinize yarayacaktır.

 

Figürlü Tasarımlarla Kendini İfade Et

 

Sezonun trendy tasarımlarında birbirinden farklı karakterdeki figürlere rastlıyoruz. Kalp, çiçek, sembol gibi çeşitli figürlerin ortak işlevi, ifade güçlerinin yüksek oluşu.

Kombini oluşturan diğer parçalar gibi takılar da dış çevreye, kişi hakkında mesaj iletir. Kendinizi, beğenilerinizi, hatta bazen değerlerinizi ifade etmede, seçtiğiniz takılardan da yardım alabilirisiniz. Bu açıdan bakınca onların birer iletişim aracı olduğunu söylemek mümkün.

Kavramları çağrıştırdıkları ya da simgeledikleri için figürlü küpelerde iletişim aracı olma özelliği daha güçlü şekilde mevcut.

 

Sezon Trendleri Mypat Silver’da!

 

Trendleri başarıyla yansıtan tasarımlara nereden ulaşılacağı, Hangi Küpeler Moda sorusu kadar önem taşıyor.

Sezonda öne çıkan trendlerin zarafete dönüştürüldüğü modelleri online mağazamızdan inceleyebilir, indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.